Aktuality a novinky

Volby do Zastupitelstva Jihomoravského kraje jsou minulostí

Městský výbor vyslovuje upřímné poděkování všem voličům za jejich podíl na úspěšném výsledku komunistické strany v právě proběhlých volbách do Zastupitelstva Jihomoravského kraje, ve kterém jsme získali o 6 mandátů více oproti uplynulému volebnímu období.. Poděkování patří rovněž všem, kteří ve volbách do senátu ve volebním obvodě č. 59 volili komunistického kandidáta soudruha Martina Říhu.

V 59. volebním obvodu v Brně jsou ve druhém kole volebního klání do Senátu za Stranu zelených emeritní soudkyně Eliška Wagnerová a sociálnědemokratická předsedkyně jihomoravské Regionální rady odborových svazů ČMKOS Stanislava Slavíková.

Městský výbor KSČM v Brně vyzývá voliče tohoto obvodu aby ve druhém kole voleb podpořili svým hlasem kandidátku ČSSD Stanislavu Slavíkovou!

| Autor: MěV KSČM Brno | Vydáno dne 15. 10. 2012 | 1118 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek