Komunistická drakiáda v Brně - Lesné se lidem líbila

Autor: MěV KSČM Brno <kscm(at)kscm-brno.cz>, Téma: BRNO - SEVER, Vydáno dne: 29. 09. 2014

Příznivou odezvu má mezi lidmi sobotní zdařilé hromadné pouštění draků v Brně - Lesné, které pro rodiny s dětmi připravil Místní výbor KSČM Brno - sever. Stovky zájemců využily slunečného odpoledne a přinesly si na louku za domovem seniorů dvě desítky létacích draků, oblud a jiných létajících předmětů pestré palety barev i tvarů. Přes nedostatek pořádného větru podstoupili zájemci soutěž o nejlepšího draka.

Odměny z tohoto klání získávali z útrob radiovozu brněnské městské organizace KSČM. Ten sloužil k hudební kulise, informacím i k agitaci ve prospěch nadcházejících voleb. Mezi lidmi na louce o nich debatovali kandidátka do Senátu za KSČM v brněnském volebním obvodu č. 60 Helena Sýkorová i kandidáti KSČM do zastupitelstev radnic Martin Říha, Jiří Hráček, Emil Vítek a další straníci i bezpartijní na kandidátce této levicové strany. Přítomní obyvatelé nejen sídliště Lesná si rádi vystáli frontu na komunistické špekáčky k opékání na ohni táboráku uprostřed louky. Zájem měli i o jízdu na ponících.